Veelgestelde vragen

 

Ik heb een embarkation ticket gekregen, moet ik dit meenemen?
Ja, neem het embarkation ticket zeker mee! In de ochtend zal hiermee het inschrijven bij de commissie vlot kunnen verlopen. Voor wie pas na de middagactiviteit instapt, is het ticket handig om mee te nemen voor het inchecken op de SS Rotterdam.

Heb ik een eigen bijdrage voor deze lustrumactiviteit?
Nee, deze activiteit wordt volledig betaald door Stichting Gaudium voor jou en je partner inclusief de hotelovernachting. Omdat we voor de organisatie ook financiële verplichtingen aangaan, vragen wij bij een “no show” zonder tijdig/ geldig afmelden (uiterlijk 26 januari 2014) een vergoeding van 100 euro per persoon voor de gehele dag. We gaan er natuurlijk van uit dat dit niet het geval zal zijn.

Wat is de deadline voor aanmelden?
Helaas is aanmelden voor dit lustrumevent niet meer mogelijk.

Is er een dresscode voor het diner en het galafeest?
Ja, black tie is de dresscode! We wanen ons in de sfeer van de eerste reis van het schip naar New York  in 1959. Om jullie geheugen op te frissen, zie: http://en.wikipedia.org/wiki/Black_tie

Kan ik een hotelkamer/hut kiezen bij het aanmelden?
Nee, bij het aanmelden voor de hotelovernachting krijgt je automatisch een 2-persoonshut: de Superior Room. De hotelkamers zijn allen ingericht in de designsfeer van de jaren ’50 en bevinden zich op 4 verschillende dekken. Het ontbijt is inbegrepen en kan t/m 11:00 de volgende ochtend, waarna we voor 12.00 moeten uitchecken. Eventuele kosten van de mini-bar zijn uiteraard voor eigen kosten!

Kan ik een menu kiezen voor het diner?
Nee, de lustrumcommissie heeft een aantal menu’s voorgeproefd en hier een excellente keuze uit gemaakt. Het 4-gangenmenu bestaat uit een combinatie van vlees en vis. Dieetwensen en allergieën hebben we aan de cateraar doorgegeven.

Hoe kom ik bij de SS Rotterdam?
Met de auto: 3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op de eigen parkeerplaats van de SS Rotterdam. Uitrijtickets voor het parkeren worden bij vertrek (dezelfde avond of volgende ochtend) verstrekt bij de informatiebalie.

Met het openbaar vervoer: Neem metrolijn D of E naar halte Rijnhaven. Vanaf dit station vertrekt bus 77 richting SS Rotterdam, stap uit bij, uiteraard, halte SS Rotterdam.  Er is ook een shuttle service van de SS Rotterdam, deze vertrekt vanaf de taxistandplaats onder het metrostation.  Indien de shuttle niet aanwezig is op de vaste opstapplaats, kun je contact opnemen met de chauffeur op 010 10 297 30 96. Houdt daarbij rekening met een mogelijke aanrijdtijd van ongeveer 10 minuten.
Vanaf de metro lopen naar de SS Rotterdam is ook mogelijk, houdt er rekening mee dat dit zo’n 30 minuten kost. Loop vanaf halte Rijnhaven richting Maashaven en sla op de Maashaven N.Z. rechtsaf. Wandel langs de Maashavenkade, aan het eind ligt het schip.

Is er een oppasservice geregeld?
Nee, Stichting Gaudium heeft voor deze activiteit geen oppasservice geregeld. Dus breng kinderen en huisdieren tijdig onder bij opa’s, oma’s, ooms en tantes of de oppas.

Bij wie kan ik terecht met overige vragen
Al jullie vragen kunnen jullie sturen naar bestuur@gaudium.nl. De lustrumcommissie bestaat uit Anne Goverde, Sarah Olierook, Luuk Giezeman, Raoul Boomsma en Bernd van Miltenburg. Daarnaast hebben we voor deze lustrumactiviteit de hulp van Margot van Magnificent Events ingeschakeld, bij jullie welbekend van het V-IP event. Zij helpt ons bij de organisatie en het reilen en zeilen op de dag zelf.

Voor echt dringende zaken tijdens de dag zelf, kun je contact opnemen met Margot via de Front Office van de SS Rotterdam, telefoonnummer 010-297 30 90