okt 152015
 

In de tijd van het jaar waarin de dagen weer gaan korten en het verlangen naar ‘vroeger was alles beter’ steeds maar sterker wordt is er op korte termijn een heus feest der herkenning!! Op 24 oktober zal er in Stadsbrouwerij: De Pelgrim een weerzien zijn van herinneringen, smaken en met name feestelijkheden!! Het feest zal worden aangekleed in de stijl van 1989 waarbij elke invulling van de aanwezigen zeer zal worden gewaardeerd!!

Om het laatste deel van de avond een succes te laten worden willen wij u vragen om uw mooiste zwarte kledij aan te passen zodat we een feest hebben om niet snel te vergeten!! De locatie zal geopend zijn vanaf 20.00 uur en het feest zal uiterlijk 01.00 zijn afgelopen!! Wij kijken er naar uit om iedereen in grote getalen te kunnen begroeten en vernemen graag of u er bij bent (per mail of Facebook)!!

Feestje of borrel?
BEIDEN, we zullen in het begin van de avond rustig kunnen bijpraten onder het genot van een hapje/drankje/cocktail in gepaste sfeer gevolgd door disco! DJ Mark More (oa bekend vanuit de Ziggo Dome) zal de avond met bijpassende effecten komen verzorgen. Kunnen alvast stellen dat wij hier erg naar uit kijken!

Partner?
JA, dit mag!! Sterker nog, dit lijkt ons erg leuk!! Er hoeft geen samenlevingovereenkomst te worden overlegd dus een vriend/vriendin mag uiteraard ook! Wel willen we dit beperken tot maximaal 1 introducé per lid.

Smoking / Gala!?
NEE, kom gewoon zoals jezelf zou willen! Maar het mag wel!!! Zwarte outfit gaat een extra bijdrage aan de avond leveren die we voor jullie nog even geheim willen laten.

Volgens ons zijn alle ingrediënten voor een goed feestje aanwezig. De aanmeldingen komen binnen maar zien graag nog per mail of Facebook bevestigingen in verband met de verdere voorbereidingen!!


Met Gaudiaanse groet,

Het 26ste bestuur

Sorry, the comment form is closed at this time.