Lustrum 25 jaar Gaudium – 8 & 9 februari 2014

 
Waarde Gaudiaan en partner,

Wat hebben we lang naar 8 februari 2014 toegeleefd, en wat hebben we genoten van deze fantastische dag en avond!

Menig Gaudiaan ontpopte zich tot ware rechercheur tijdens de CSI middagactiviteit, andere verkozen de warmte van de lokale kroeg en mogelijkheden van het digitale tijdperk.

Het middagontvangst in de Smoking Room, de borrel in het Theater, het diner en optreden van cabaretier Daniel Arends in de Queens Lounge en het feest in de Grand Ballroom met als kers op de taart een optreden van Jeroen van der Boom! Het was een gedenkwaardige dag, mede mogelijk gemaakt door uw aanwezigheid. En niet alleen u, alle 238 aanwezigen (waaronder 166 Gaudianen) hebben ervoor gezorgd dat dit een onvergetelijke dag is geworden.

Wij bevinden ons in de luxe positie dat we dit lustrumfeest volledig konden financieren uit de middelen van Stichting Gaudium en daardoor een eigen bijdrage of sponsorcommissie niet nodig was. Wel willen we u vragen om ter ere van het 25-jarig bestaan van Stichting Gaudium een vrijwillige donatie aan een (of meerdere) goede doelen te doen. Als voorzet hebben we onderstaande goede doelen voor u geselecteerd, wij zijn u reeds voorgegaan met doneren!

Opgeven is geen optie! Team Grande Jeux

Steun het team Grande Jeux dat op 5 juni 2014 de uitdaging van de Alpe d’Huzes aangaat in de strijd tegen kanker. In dit team van 8 personen fietsen 4 Gaudianen mee: Rogier de Vlieger, Arne van Groenland, Dennis Clazing en Bernd van Miltenburg. Voor meer info en direct doneren ga naar de website: http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/grande-jeux/

Macheo Children’s Centre in Kenia
Steun het Macheo Children’s Centre in Kenia, opgericht door Marnix Huis in ’t Veld en Maureen Kromowirjo. Om iets te doen aan de enorme behoefte aan opvang van weeskinderen in Thika, Kenia, bouwden zij eind 2005 een kindertehuis in Kenia waar momenteel 56 kinderen wonen. In de omliggende sloppenwijken helpen zij kansarme kinderen en hun families in de Primary School, Secondary School, Health and Family Empowerment programma’s. Meer informatie en direct doneren kan via de website: http://www.macheo.org

Een donatie aan een ander goed doel naar eigen keuze ondersteunen wij uiteraard ook. Rest ons niets dan u te bedanken voor uw aanwezigheid op 8 februari jl. en tot ziens op de volgende Gaudium activiteit!

De Lustrumcommissie 2014

Anne Goverde, Sarah Olierook, Luuk Giezeman, Raoul Boomsma en Bernd van Miltenburg

Het was een fantastische dag! Benieuwd naar de foto’s?
 Posted by at 19:17